Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple TV+: Λίγες ημέρες έμειναν για να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση σε PS5 και PS4 (Υπενθύμιση)

*
Οι κάτοχοι PlayStation 5 και PlayStation 4 έχουν στην διάθεσή τους ακόμα λίγες ημέρες, για να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στη συνδρομητική πλατφόρμα Apple TV+. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι PlayStation 5 μπορούν να απολαύσουν δωρεάν το περιεχόμενο της συνδρομητικής πλατφόρμας για ένα εξάμηνο, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τους κατόχους του PlayStation 4, αλλά για τρεις μήνες. Και στις δύο περιπτώσεις μπορείτε να εξαργυρώσετε την προσφορά μέχρι τις 31 Ιουλίου 2023 και ξεκινήστε να παρακολουθείτε δημοφιλείς σειρές Apple Original, όπως το Ted Lasso, το See και το Foundation, καθώς και επιτυχημένες ταινίες όπως το Finch. Μοναδικές προϋποθέσεις είναι να έχετε λογαριασμό στο PlayStation Network, ένα Apple ID και την εφαρμογή του Aplle TV+ εγκαστημένη στην κονσόλα σας.

Αν έχετε ενεργοποιήσει δοκιμαστικά το Apple TV+ ή είστε ήδη συνδρομητής μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά. Η Sony σημειώνει όμως πως αν έχετε κάνει συνδρομή μέσω ενός πακέτου όπως το Apple One, η προσφορά δεν ισχύει για εσάς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*