Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απροσάρμοστοι αλλά έτοιμοι για όλα οι πρωταγωνιστές του Guardians of the Galaxy Vol. 3 (trailer)

Το νέο trailer του Guardians of the Galaxy Vol. 3 προσφέρει μια ακόμα ματιά στην νεότερη περιπέτεια της δημοφιλούς ομάδας υπερηρώων.

"Στο Guardians of the Galaxy Vol. 3 της Marvel Studios η αγαπημένη μπάντα των απροσάρμοστων φαίνεται λίγο διαφορετική αυτές τις μέρες. Ο Peter Quill, που εξακολουθεί να επουλώνει τα τραύματά του μετά την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του γύρω του για να υπερασπιστεί το σύμπαν μαζί με την προστασία ενός από τους δικούς του. Μια αποστολή που, αν δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα μπορούσε πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος των Guardians όπως τους γνωρίζουμε".


Το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον James Gunn. Οι Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper και Vin Diesel επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Star-Lord, Gamora, Drax, Kraglin, Nebula, Mantis, Rocket και Groot αντίστοιχα. Στο πλευρό τους οι νεοφερμένοι στο MCU, Will Poulter ως Adam Warlock και Chukwudi Iwuji ως High Evolutionary.

Η ταινία θα κάνει πρεμιερα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Μαΐου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*