Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απροσδόκητες επιστροφές στο trailer της τελευταίας σεζόν για το Star Trek: Picard

Στο πλαίσιο της New York Comic Con προβλήθηκε ένα νέο trailer για την τελευταία σεζόν της σειράς Star Trek: Picard. Σε αυτό αποκαλύπτονται η επιστροφή χαρακτήρων όπως το ολόγραμμα του James Moriarty (Daniel Davis) και ο διαβολικός αντίπαλος του Data, Lore (Brent Spiner).

Το trailer ξεκινάει με τον Captain Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) να λαμβάνει σήμα κινδύνου από τον Beverly Crusher (Gates McFadden), κάτι που του δίνει την ευκαιρία να βρεθεί με φίλους από το The Next Generation, όπως οι William Riker (Jonathan Frakes), Geordi La Forge (Levar Burton), Deanna Troi (Marina Sirtis) και Worf (Michael Dorn). Το πρόβλημα φαίνεται να είναι η Vadic, την οποία υποδύεται η Amanda Plummer (Pulp Fiction). Οι κατάσταση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα στο τέλος του trailer, με σκηνές όπου πρωταγωνιστούν οι Moriarty και Lore.


Η τελευταία σεζόν της σειράς Star Trek: Picard θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount Plus, στις 16 Φεβρουαρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*