Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Arlong, Mihawk και άλλοι εμφανίζονται στο νέο trailer της σειράς One Piece του Netflix

Ένα ακόμα trailer για την τηλεοπτική μεταφορά του One Piece του Eiichiro Oda δημοσίευσε το Netflix.

Στα νέα πλάνα θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στον "ανταγωνιστή", Arlong, στον Mihawk, τον καλύτερο ξιφομάχο που υπάρχει στον κόσμο του One Piece και στον θρυλικό πειρατή Gol D. Roger. Υπάρχουν και teasers για τη δυναμική που υπάρχει ανάμεσα στον Zoro και Sanji αλλά και λεπτομέρειες για τους Red-Haired Shanks.


Το σενάριο ακολουθεί τον Monkey D. Luffy, ο οποίος αποκτά τη δύναμη να κάνει το σώμα του ελαστικό αφού φάει ένα "Devil Fruit". Περιπλανιέται σε έναν φανταστικό κόσμο εξωτικών νησιών και αχανών ωκεανών αναζητώντας τον θρυλικό θησαυρό που είναι γνωστός ως "One Piece".

Πρωταγωνιστούν οι: Iñaki Godoy ως Luffy, Mackenyu ως Rorona Zoro, Emily Rudd ως Nami, Jacob Romero Gibson ως Usopp, Taz Skylar ως Sanji και Peter Gadiot ως Shanks. Στο πλευρό τους οι: Morgan Davies ως Koby, Ilia Isorelýs Paulino ως Alvida, Aidan Scott ως Helmeppo, Jeff Ward ως Buggy, McKinley Belcher III ως Arlong, Vincent Regan ως Garp, Alexander Maniatis ως Klahadore, Steven Ward ως Mihawk, Craig Fairbrass ως Chef Zeff, Langley Kirkwood ως Captain Morgan, Celeste Loots ως Kaya και Chioma Umeala ως Nojiko.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*