Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτός ο ηθοποιός είναι υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της συνέχειας του Gladiator

*
O Ridley Scott θα επιστρέψει στο Colosseum για να συνεχίσει την ιστορία του Gladiator. Μάλιστα, όπως φαίνεται βρήγε και τον πρωταγωνιστή, στο πρόσωπο του ηθοποιού Paul Mescal, ο οποίος εμφανίζεται στη σειρά Normal People. Ο αναμένεται να υποδυθεί τον Lucius, γιό της Lucilla (Connie Nielsen), που πλέον έχει μεγαλώσει και το σενάριο συνεχίζει αρκετά χρόνια μετά από την ιστορία της πρώτης ταινίας.

Ο Ridley Scott θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας με τον πρόεδρο της Scott Free, Michael Pruss αλλά και τους Doug Wick & Lucy Fisher της Red Wagon Entertainment. Το σενάριο έχει γράψει ο David Scarpa. Σε σχέση με την ομάδα της πρώτης ταινίας, επιστρέφει η ενδυματολόγος Janty Yates και ο production designer Arthur Max.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*