Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Babylon 5: The Road Home - Βγαλμένο από τα '90s το trailer της ταινίας κινουμένων σχεδίων

Το Babylon 5 ήταν μια δημοφιλής τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που προβλήθηκε τη δεκαετία του '90. Κράτησε συντοφιά στο κοινό για μια πενταετία, με μια συναρπαστική ιστορία και χαρακτήρες που εξελίσσονταν συνεχώς, κάτι που δεν ήταν σύνηθες την εποχή εκείνη. Τώρα επιστρέφει ως ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο Babylon 5: The Road Home και πρωταγωνιστές πολλά μέλη του τότε cast.

Ανάμεσα σε αυτούς οι: Bruce Boxleitner (Sheridan), Claudia Christian (Ivanova), Peter Jurasik (Londo), Bill Mumy (Lennier), Tracy Scoggins (Lochley) και Patricia Tallman (τηλεπαθητική Lyta Alexander). Νέοι voice actors υποδύονται τους: Delenn, G’Kar, επικεφαλής ασφαλείας Garibaldi, Dr. Franklin, Zathras, αλλά και τον πρώτο διοικητή του Babylon 5, Jeffrey Sinclair.


Η ταινία θα γίνει διαθέσιμη μέσω Amazon, Apple TV και YouTube.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*