Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bad Boys: Ride or Die - Ο Will Smith και ο Martin Lawrence επιστρέφουν για την τέταρτη ταινία της σειράς (trailer)

Η Sony Pictures Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της τέταρτης ταινίας, Bad Boys που θα έχει τίτλο Bad Boys: Ride or Die. Θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουνίου 2024, με τον Will Smith και τον Martin Lawrence να επιστρέφουν στους ρόλους των Mike Lowrey και Marcus Burnett. Στο πλευρό τους οι: Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nuñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith, Tiffany Haddish και Joe Pantoliano.

"Αυτό το καλοκαίρι, οι αγαπημένοι Bad Boys του κόσμου επιστρέφουν με τον εμβληματικό συνδυασμό δράσης και ξέφρενης κωμωδίας, αλλά αυτή τη φορά με μια ανατροπή: οι καλύτεροι του Μαϊάμι τώρα τρέχουν", αναφέρει η επίσημη σύνοψη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*