Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βασισμένη στο θρυλικό manga Astro Boy η σειρά Pluto του Netflix (trailer)

Το trailer της σειράς Pluto του Netflix αποκαλύπτει την επερχόμενη μεταφορά του reimagining του θρυλικού manga Astro Boy του Osamu Tezuka και πρόκειται για μια παραγωγή της Tezuka Productions.

"Σε έναν κόσμο όπου άνθρωποι και ρομπότ συνυπάρχουν, ο ντετέκτιβ της Europol, Gesicht αναλαμβάνει δράση όταν μια σειρά από ισχυρά ρομπότ καταστρέφονται, με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι ο ένοχος στοχεύει τα πιο προηγμένα ρομπότ στον κόσμο - συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του. Αλλά τα πράγματα παίρνουν μια συγκλονιστική τροπή όταν οι άνθρωποι που εμπλέκονται στη νομοθεσία για τα ρομπότ αρχίζουν να σκοτώνονται ένας προς έναν και δεν υπάρχει ξεκάθαρο σημάδι του δράστη στις σκηνές της δολοφονίας. Καθώς ο Gesicht ερευνά, συναντά το εξαιρετικά προηγμένο ρομπότ Atom, του οποίου τα συναισθήματα και η τεχνητή νοημοσύνη τον αφήνουν να αμφισβητεί την ταυτότητά του. Μαζί, αποκαλύπτουν μια σκοτεινή πλοκή που θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουν. Αλλά με τον χρόνο να κυλάει, μπορούν να σταματήσουν το μεγαλύτερο κακό στην ιστορία πριν να είναι πολύ αργά;".


Το voice cast περιλαμβάνει τους: Shinshû Fuji ως Gesicht, Yôko Hikasa ως Atom, Minori Suzuki ως Uran, Toshihiko Seki ως Pluto, Romi Park ως Helena, Ron Bottitta ως Duncan, Hideyuki Tanaka ως Brau, Ken’yû Horiuchi ως President Alexander, Kazuhiro Yamaji ως Professor Abullah, Eizô Tsuda ως Dr. Tenma και Michio Hazama ως Duncan.

Η σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*