Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Baywatch: Επιστρέφει η σειρά με νέους ναυαγοσώστες!

*
Το Baywatch είχε γράψει ιστορία στα 90s (για διάφορους λόγους, μην τους αναλύσουμε εδώ) και φαίνεται πως επανέρχεται με ένα νέο reboot! Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Variety, το concept με μια ομάδα ναυαγοσωστών που προσέχουν τους λουόμενους στις παραλίες του Los Angeles επιστρέφει, αυτή τη φορά με νέο cast (λογικό).

Τη σκηνοθεσία της νέας σειράς θα έχει η Laura Olsen (Spinning Out, Blood & Treasure) και ίσως δούμε και κάποιους γνωστούς χαρακτήρες να επιστρέφουν, σε διαφορετικούς όμως ρόλους. Στο cast του αρχικού Baywatch συμμετείχαν οι David Hasselhoff, Parker Stevenson, Pamela Anderson και Jill Riley και η σειρά έφτασε τις 11 σεζόν, παρουσιάζοντας πολλές πτυχές των χαρακτήρων και διάφορες ιστορίες με θέματα που είχαν επισκέπτες της πόλης στη θάλασσα.


Η επίσημη περιγραφή του νέου project αναφέρει και πάλι ενέργειες διάσωσης στον ωκεανό, μεγάλες παραλίες, τα κλασικά κόκκινα μαγιό και μια νέα ομάδα που θα πρέπει να τα βγάζει πέρα σε κάθε δυσκολία.

Αναμένουμε…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*