Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Beau Is Afraid: Νέο trailer για την κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix

Η A24 δημοσίευσε το δεύτερο trailer για την ταινία του Ari Aster με τίτλο Beau Is Afraid, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Απριλίου. Πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix και το cast συμπληρώνουν οι Nathan Lane (The Producers), Patti LuPone (Frasier), Amy Ryan (Birdman), Kylie Rogers (Home Before Dark), Parker Posey (You’ve Got Mail), Zoe Lister-Jones (How It Ends), Stephen McKinley Henderson (Lady Bird), Michael Gandolfini (The Many Saints of Newark), Denis Ménochet (Inglorious Basterds) και Hayley Squires (I, Daniel Blake).

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από έναν παρανοϊκό άνδρα που μπλέκεται σε μια σουρεαλιστική περιπέτεια, καθώς προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι και στη μητέρα του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*