Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Berlin: O Pedro Alonso σχεδιάζει την τέλεια ληστεία στη σειρά spin-off του Money Heist (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε ένα ακόμα teaser trailer για τη σειρά Berlin, που αποτελεί spin-off του Money Heist.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Pedro Alonso (Berlin), με τα γεγονότα να διαδραματίζονται πριν από εκείνα της σειράς που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Αυτή τη φορά το πλάνο περιλαμβάνει την κλοπή €44 εκ. μέσα σε ένα απόγευμα.


Στο πλευρό του Pedro Alonso ο Tristán Ulloa (Fariña) στον ρόλο του έμπιστου του Berlin, Damián, η Michelle Jenner που θα υποδυθεί την εξπέρ στα ηλεκτρονικά Keila, η Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως Cameron, ο Julio Peña Fernández (Through My Window) ως Roi και ο Joel Sánchez ως Bruce.

Ο Berlin ήταν ένας από τους χαρακτήρες που αγάπησε το κοινό και πέθανε στο τέλος της πρώτης σεζόν του Money Heist, επανήλθε όμως στις τελευταίες, μετά από απαίτηση των τηλεθεατών, μέσω flashbacks.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*