Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βέτο σε κάποιες ιδέες για τη σειρά Fallout έθεσε ο Todd Howard, τις κρατάει για το Fallout 5

*
O δημιουργός του Fallout, Todd Howard δηλώνει ότι έθεσε βέτο στην εμφάνιση συγκεκριμένων ιδεών στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά, επειδή τις κρατάει γιατο Fallout 5. Η ιστοσελίδα Den of Geek είχε πρόσφατα την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Howard και τους showrunners Jonathan Nolan και Graham Wagner σχετικά με την πολυαναμενόμενη παραγωγή του Prime Video. Ο Nolal είπε ότι οι επικεφαλείς της ομάδας δημιουργικού της τηλεοπτικής σειράς Fallout γνωρίζουν όλα τα πλάνα της Bethesda για το Fallout 5, όμως δεν τα αποκαλύπτουν σε κανέναν.

Ο Howard προφανώς τα γνωρίζει επειδή είναι αυτός που ηγείται της ομάδας ανάπτυξης του παιχνιδιού, για λογαριασμό της Bethesda Game Studios. "Λοιπόν, υπήρχαν κάποια πράγματα όπου είπα, "Μην το κάνουμε επειδή θα το προσθέσουμε στο Fallout 5", είπε ο Howard, διχως να κάνει την οποιαδήποτε αναφορά στο περί τίνος πρόκειται.


Για την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς, υπομονή ως τις 12 Απριλίου, ημέρα που όλα τα επεισόδιά της θα γίνουν διαθέσιμα μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Prime Video. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GooDShiveR
    • Ηλπιζα οτι με την αγορα της Bethesda απο την MS θα καθαριζαν αυτα τα ατομα με τις εμφανεστατες ναρκισσιστικες συμπεριφορες μηπως και παρει φρεσκια ανασα η εταιρια, αλλα ακομα δεν.. Υπομονη λοιπον.

*