Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bird Box Barcelona: Trailer για το ισπανικό spin-off του Netflix

Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο trailer της ταινίας Bird Box Barcelona, το ισπανικό spin-off του Bird Box που έκανε πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2018. Το συγκεκριμένο project ανακοινώθηκε πριν από δύο χρόνια, όμως μέχρι πρότινος αποτελούσε ένα μυστήριο. Πλέον, το αναμένουμε στη streaming υπηρεσία στις 14 Ιουλίου 2023.

Στο Bird Box Barcelona, οντότητες που κάνουν τους ανθρώπους να αυτοκτονούν αμέσως μόλις τις αντικρίσουν, έχουν αφήσει ελάχιστους επιζήσαντες που έχουν μάθει να ζουν και – κυρίως – να κυκλοφορούν στα τυφλά. Η ταινία βασίζεται στο post-apocalyptic μυθιστόρημα Bird Box του Josh Malerman, μεταφέροντας το χάος του από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στην Ευρώπη.


Σεναριογράφοι και σκηνοθέτες του Bird Box Barcelona είναι οι Álex και David Pastor. Πρωταγωνιστές είναι οι Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Diego Calva, Patrick Criado, Lola Dueñas, Gonzalo De Castro, Michelle Jenner και Leonardo Sbaraglia. Παραγωγοί είναι οι Dylan Clark, Chris Morgan, Núria Valls, Adrián Guerra, Josh Malerman και Ryan Lewis, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Ainsley Davies και Brian Williams.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*