Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Knight: Η νέα sci-fi παραγωγή του Netflix θυμίζει Mad Max στην Ν. Κορέα (trailer)

*
Το πρώτο teaser trailer για τη νέα sci-fi παραγωγή Black Knight του Netflix είναι εδώ και μας προετοιμάζει για ένα δυστοπικό σκηνικό. Η παραγωγή θυμίζει ένα Mad Max στη Ν. Κορέα και είναι βασισμένη στο ομώνυμο webtoon. Ο κόσμος είναι μολυσμένος και μάλισατ σε τέτοιο επίπεδο που η έρημος αντικαθιστά το πράσινο και οι μάσκες οξυγόνου είναι καθημερινή ανάγκη. Η σειρά ακολουθεί την ιστορία του οδηγού 5-8 (Kim Woon-bin), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την παράδοση πόρων, όπως φιάλες οξυγόνου, ενώ παράλληλα δίνει αγώνα για να προστατέψει το υλικό αυτό. Βέβαια, τα γεγονότα μαρτυρούν πως ακόμη και στις επιτυχείς παραδόσεις και αποστολές, οι φιάλες μοιράζονται άνισα εις βάρος των πιο αδύνατων της κοινωνίας, με την ομάδα Cheonmyeong να ελέγχει τα πάντα. Το Black Knight θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαϊου στο Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*