Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Mirror: Άκρως απρόβλεπτη η έκτη σεζόν της σειράς του Netflix (trailer)

Ένα teaser trailer για την έκτη σεζόν της σειράς Black Mirror του Netflix αποκαλύπτει νέες πληροφορίες. Καταρχάς μάθαμε ότι θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία video streaming τον Ιούνιο, με τη συμμετοχή δημοφιλών ηθοποιών, όπως οι Aaron Paul, Kate Mara και Salma Hayek. Σε σχετικό blog post, το Netflix υποσχέθηκε ότι θα είναι η πιο απρόβλεπτηγ σεζόν ως σήμερα. Ο δημιουργός της σειράς, Charlie Brooker μας διαφωτίζει σχετικά:

"Εν μέρει ως πρόκληση και εν μέρει για να διατηρήσω τα πράγματα φρέσκα τόσο για εμένα όσο και για τον θεατή, ξεκίνησα αυτή τη σεζόν ανατρέποντας σκόπιμα κάποιες από τις βασικές μου θεωρίες σχετικά με το τι να περιμένω. Συνεπώς, αυτή τη φορά, μαζί με μερικά από τα πιο γνωστές αλληγορίες του Black Mirror, έχουμε επίσης μερικά νέα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων μερικών που είχα ορκιστεί προηγουμένως στα τυφλά ότι δεν θα υπήρχαν ποτέ στη σειρά, για να διευρύνουμε τις παραμέτρους του τι είναι ένα επεισόδιο του Black Mirror. Οι ιστορίες είναι όλες πλήρως μέσα στο πνεύμα του Black Mirror, αλλά με μερικές τρελές εναλλαγές και περισσότερη ποικιλία από ποτέ", έγραψε ο Brooker.


Πλήρες cast απότελείται από τους: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, David Shields, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin και Zazie Beetz.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*