Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Mirror: Νέα σεζόν το 2025 για τη σειρά του Netflix, με τη συνέχεια του "USS Callister" (video)

To Netflix ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής σειρά Black Mirror θα επιστρέψει με την έβδομη σεζόν της το 2025. Θα αποτελείται από έξι νέα επεισόδια, εκ των οποίων ένα θα είναι η συνέχεια του “USS Callister”. Δημιουργός δεν είναι άλλος από τον Charlie Brooker, που θα έχει δίπλα τους τις εκτελεστικές παραγωγούς Jessica Rhoades και Annabel Jones.

Είναι ακόμα νωρίς για να γνωρίζουμε την οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το σενάριο των επεισοδίων του νέου κύκλου. Σας θυμίζουμε απλά ότι το “USS Callister” ήταν το πρώτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν. Το σενάριό του ακολουθούσε τα χνάρια του Robert Daly, ενός προγραμματιστή που χρησιμοποιούσε το DNA των συναδέλφων του για να δημιουργήσει αισθανόμενους, ψηφιακούς κλώνους τους.


Πρωταγωνιστουν οι Jesse Plemons, Cristin Milloti, Jimmi Simpson, Michaela Coel, Billy Magnussen, Milanka Brooks, Osy Ikhile, ενώ υπήρχε και ένα cameo από τον Aaron Paul. Κανείς δεν γνωρίζει πόσοι και ποιοι θα είναι παρόντες στη συνέχειά του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*