Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Blue Beetle: Μια ακόμα ματιά στον πρώτο χαρακτήρα της DCU (trailer)

Το νέο trailer της ταινίας Blue Beetle της DC Studios μας δίνει μια ακόμα ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον νέο υπερήρωα. Τον υποδύεται ο Xolo Maridueña (Cobra Kai) και σύμφωνα με τον James Gunn είναι ο πρώτος χαρακτήρας που δημιούργησε η DCU.

"Ο Jaime Reyes αποφοίτησε πρόσφατα από το κολλέγιο και επιστρέφει στο σπίτι γεμάτος φιλοδοξίες για το μέλλον του. Όμως διαπιστώνει ότι το σπίτι δεν είναι ακριβώς όπως το άφησε. Καθώς ψάχνει να βρει τον σκοπό του στον κόσμο, η μοίρα παρεμβαίνει όταν στην κατοχή του Jaime έρχεται απροσδόκητα ένα αρχαίο αντικείμενο εξωγήινης βιοτεχνολογίας: το Scarab. Όταν το Scarab επιλέγει ξαφνικά τον Jaime να είναι ο συμβιωτικός οικοδεσπότης του, του δίνεται μια απίστευτη πανοπλία, με εξαιρετικές και απρόβλεπτες δυνάμεις, αλλάζοντας για πάντα τη μοίρα του καθώς γίνεται ο Super Hero Blue Beetle".


Στο πλευρό του Maridueña βρίσκεται η βραβευμένη με Oscar Susan Sarandon, μαζί με τους Harvey Guillén (What We Do in the Shadows), Bruna Marquezine (Breaking Through) ως Penny, Belissa Escobedo (Sex Appeal, Hocus Pocus 2) ως Milagro Reyes, George Lopez (The Spy Next Door) ως Uncle Rudy, Adrianna Barraza (Babel) ως Nana, Elpidia Carrillo (Predator) ως Rocio και Damián Alcázar (Narcos) ως Alberto.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*