Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bodkin: Πρεμιέρα στις 9 Μαΐου για το νέο σκοτεινό θρίλερ του Netflix (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για το Bodkin, μια νέα κωμική σειρά που έρχεται από τη Higher Ground Productions, του Barack και της Michelle Obama.

Το Bodkin περιγράφεται ως ένα σκοτεινό, κωμικό θρίλερ και το σενάριο ακολουθεί ένα ετερόκλητο συνεργείο podcasters που ξεκινά να ερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση τριών αγνώστων σε μια ειδυλλιακή, παραθαλάσσια πόλη της Ιρλανδίας. Αλλά μόλις αρχίσουν να βρίσκουν την άκρη του νήματος, ανακαλύπτουν μια ιστορία πολύ μεγαλύτερη και πιο περίεργη από ό,τι θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.


Στους ρόλους των πρωταγωνιστών οι: Forte (MacGruber, The Last Man on Earth), Siobhán Cullen (Origin, The Dry) και Robyn Cara (Doctor Jekyll, The Rising). Στο πλευρό τους οι: David Wilmot (Anna Karenina, Calvary) και Chris Walley (The Last Voyage of the Demeter, 1917).

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά αποτελείται από επτά επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Μαΐου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*