Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Borderlands: Ανακοινώθηκε νέα αλληλεπιδραστική σειρά για streaming, από το στούντιο του Silent Hill: Ascension

*
Οι Genvid Entertainment και Gearbox Entertainment ανακοίνωσαν την αλληλεπιδραστική σειρά Borderlands EchoVision Live, που θα γίνει διαθέσιμη στο μέλλον, μέσω streaming. Πληροφορίες από την Genvid, που αναπτύσσει και το Silent Hill: Ascension, λένε πως η σειρά θα αναμιγνύει τους κόσμους των video games και της τηλεόρασης, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να ορίσει την πρόοδο της ιστορίας της.

Το Borderlands EchoVision Live θα ακολουθεί 8 τουρίστες που βρίσκονται σε κίνδυνο, αφότου ξεκίνησαν το δικό τους Adventure Safari στον πλανήτη Eden-6, ακολουθώντας τα βήματα των Vault Hunters. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε μέλη του καστ, ούτε και την πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας της παραγωγής.

Σε κάθε περίπτωση, η σειρά θα είναι ανεξάρτητη, χωρίς σύνδεση με τη live-action ταινία Borderlands που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους, στις 9 Αυγούστου 2024. Πρωταγωνιστές της θα είναι οι Cate Blanchett, Kevin Hart και Jack Black και σκηνοθέτης – σεναριογράφος ο Eli Roth.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*