Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Borderlands Cinematic Universe ονειρεύεται ο Randy Pitchford της Gearbox

*
Ο Randy Pitchford, ιδρυτής της Gearbox υποστηρίζει ότι η επερχόμενη ταινία Borderlands θα είναι η αρχή του "Borderlands Cinematic Universe".

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο IGN σχετικά με το πρώτο trailer της ταινίας, ο Pitchford σημείωσε ότι η ταινία και τα παιχνίδια βρίσκονται πλάι, πλάι.


"Φυσικά, οι χαρακτήρες είναι εκεί και με την αυθεντική θεματολογία, ακόμη και σε ορισμένες από τις ιστορίες. Αλλά είναι ανεξάρτητες ιστορίες", είπε ο Pitchford, τονίζοντας ότι η ταινία δεν είναι ούτε Borderlands 1 ούτε 2. Μάλλον, είναι "η πρώτη του Borderlands Cinematic Universe", που σημαίνει ότι οι fans της σειράς θα "δουν μερικούς χαρακτήρες από μερικά από τα διαφορετικά μέρη αυτού που μπορεί να γνωρίζουν από τα video games".

O Pitchford υποστηρίζει πως αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στην ομάδα της παραγωγής να μπει ακόμα πιο βαθία και να επεκτείνει τον κόσμο του Borderlands. "Δεν συναντήσατε ποτέ τον CEO της Atlas Corporation και θα συναντήσετε αυτόν τον χαρακτήρα για πρώτη φορά στην ταινία Borderlands και το όνομά του είναι Deukalian Atlas". Τον Atlas υποδύεται ο ηθοποιός Édgar Ramírez. Μάλιστα ο Pitchford αποκαλύπτει πως είπε για τον χαρακτήρα στον Ramírez, "Όταν είσαι στη σκηνή, φαντάσου ότι πρόκειται για έναν μ....α με τρία όπλα". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*