Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Borderlands: Νέα φωτογραφία του cast, απουσιάζουν δυο βασικοί χαρακτήρες

*
H Lionsgate δημοσίευσε μια νέα εικόνα από την ταινία live action Borderlands, μέσω του επίσημου λογαριασμού του φιλμ στο X. Σε αυτή παρουσιάζονται οι πρωταγωνιστές, που περιλαμβάνουν την Cate Blanchett as Lilith, τον Kevin Hart ως Roland, την Ariana Greenblatt ως Tiny Tina, τον Florian Munteanu ως Krieg, τη Jamie Lee Curtis ως Dr. Patricia Tannis και τον Jack Black as Claptrap. Όμως οι fans σημειώνουν πως λείπουν δύο σημαντικοί χαρακτήρες. Πρόκειται για τον Brick και τον Mordecai, δύο από τους τέσσερις playable χαρακτήρες του original Borderlands, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν ούτε στο trailer. Δεν αναφέρονται καν στη σύνοψη, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τη σελίδα του φιλμ στο IMDb.

Ο Mordecai, είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Crimson Raiders, δεξιοτέχνης σκοπευτής που συνοδεύεται από ένα εξωγήινο πτηνό, το Bloodwing (που υποστηρίζει ότι είναι καλύτερο από ένα όπλο). Ο είναι ένας Berserker μεγάλου μεγάθους με τρομακτική δύναμη, που όταν μπαίνει σε rage mode ανακτά τη ζωτικότητά του.


Η ταινία Borderlands θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου 2024.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*