Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Aryton Senna στη βιογραφία που ετοιμάζει το Netflix

*
To Netflix ανακοίνωσε ότι ο Βραζιλιάνος ηθοποιός Gabriel Leone θα υποδυθεί τον Ayrton Senna στη μίνι σειρά που ετοιμάζει για τον αδικοχαμένο οδηγό της F1. O Senna έχασε τη ζώή του το 1994, κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Imola. Η παραγωγή,που θα αποτελείται από έξι επεισόδια, θα καλύψει τόσο την καριέρα, όσο και την προσωπικότητα του Senna αλλά και τις διαπροσωπικές του σχέσεις, κυρίως τις διαφωνίες και τα εμπόδια που συνάντησε μέχρι να γίνει πιλότος της F1, όπου αναδείχτηκε σε παγκόσμιο πρωταθλητή.

"Είναι τιμή να μπορώ να υποδυθώ ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά είδωλα, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά ένα σύμβολο που ενέπνευσε τους ανθρώπους μας και τους λάτρεις της ταχύτητας σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Leone. "Το να πω αυτήν την ιστορία σε εκατομμύρια ανθρώπους από διάφορες χώρες με το Netflix είναι μεγάλη ευθύνη και αναμφίβολα θα είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας μου μέχρι στιγμής".


Δεν είναι το μόνο project σχετικά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο οποίο έχει συμμετοχή ο Leone, καθώς έχει τον ρόλο του Alfonso de Portago στην ταινία Ferrari. Ο Portago οδήγησε το μονοθέσιο της ιταλικής εταιρείας το 1956 και το 1957, χρονιά που έχασε τη ζωή του σε τρακάρισμα κατά τη διάρκεια του Mille Miglia.

Η αδερφή του Senna, Viviane έχει ενεργή εμπλοκή στο project και είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη συμφωνία με τον Leone, καθώς θεωρεί πως: "Έχει τις προοπτικές να αντικατοπτρίσει τη μοναδική προσωπικότητα του Ayrton, ειδικά αυτή που γνώριζε η οικογένειά του, μακριά από τις πίστες".

Netflix, Aryton Senna, Gabriel Leone 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*