Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βρέθηκε σκηνοθέτης και σεναριογράφος για την ταινία live-action Naruto

*
Καλά τα νέα για την ταινία live-action Naruto. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, σεναριογράφος και σκηνοθέτης θα είναι ο Destin Daniel, γνωστός από τη δουλεία του στο Shang-Chi και στο Legend of the Ten Rings.

Ο δημιουργός του Naruto, Masashi Kishimoto έδωσε την έγκρισή του για αυτή την επιλογή και με σχετική του δήλωση αποθεώνει τον σκηνοθέτη.


"Όταν άκουσα για την πρόσληψη του Destin, έτυχε να ήταν αμέσως αφότου είχα παρακολουθήσει μια δική του σημαντική ταινία δράσης και σκέφτηκα ότι θα ήταν ο τέλειος σκηνοθέτης για το Naruto. Αφού απόλαυσα τις άλλες ταινίες του και κατάλαβα ότι το πλεονέκτημά του είναι να δημιουργεί δραματοποιημένες καταστάσεις, πείστηκα ότι δεν υπάρχει άλλος σκηνοθέτης για το Naruto. Συναντώντας τον Destin, τον βρήκα επίσης έναν ανοιχτόμυαλο σκηνοθέτη που ήταν πρόθυμος να αποδεχτεί τη συμβολή μου και ένιωσα έντονα ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε μαζί στη διαδικασία παραγωγής", είπε ο Kishimoto.

Η σειρά manga και anime Naruto ακολουθεί τις περιπέτειες ενός νεαρού νίντζα που ονομάζεται Naruto Uzumaki καθώς προσπαθεί να γίνει ο Hokage - ο ηγέτης του χωριού του - ενώ πολεμά τον εχθρικούς ninja και μέσα του φιλοξενείται ο ισχυρός δαίμονας της αλεπούς με εννέα ουρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*