Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Buddha vs Zerofuku στο νέο trailer του Record of Ragnarok

To Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Record of Ragnarok, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου. Τα παρακάτω πλάνα αποτελούν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να πάρετε μια ιδέα από τη μάχη ανάμεσα σε Buddha και Zerofuku, αφότου ο Buddha σοκάρισε τους πάντες όταν προσφέρθηκε να γίνει ο νέος πρωταθλητής της ανθρωπότητας. Το ματς θα είναι μέχρι τελικής πτώσης και θα καθορίσει αν οι άνθρωποι θα έχουν ελπίδα να κερδίσουν το Ragnarok, καθώς οι θεοί βρίσκονται μια νίκη μακριά από το να τους καταστρέψουν.

"Οι μεγαλύτεροι ήρωες της ανθρωπότητας πολεμούν τους θεούς για την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής. Μία φορά κάθε χιλιετία, οι θεοί συγκεντρώνονται για να αποφασίσουν αν η ανθρωπότητα αξίζει να συνεχίσει να υπάρχει ή αν πρέπει να καταστραφεί! Όταν η ετυμηγορία είναι η καταστροφή, η τελική μάχη μεταξύ των θεών και των θνητών ηρώων θα αποφασίσει την επιβίωση ή την εξαφάνιση της ανθρώπινης φυλής - μια μάχη γνωστή ως Ragnarok!", αναφέρει η σύνοψη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*