Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix - Πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο για τη σειρά του Netflix (trailer)

*
Το Netflix ανακοίνωσε ότι η animated σειρά Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου 2023. Ταυτόχρονα δημοσίευσε ένα νέο trailer με χαοτική δράση, που αποτελεί κάτι σαν καλωσόρισμα για τον Rayman και άλλες δημοφιλείς προσωπικότητες της Ubisoft.

Το Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix αντλεί έμπνευση από το expansion του Far Cry 3 με τίτλο Blood Dragon.


Διαδραματίζεται το 1992 σε μια εναλλακτική εκδοχή της Γης, όπου ένας κολοσσός της τεχνολογίας η Eden ελέγχει τις μάζες μέσω μεθόδων παραρακολούθησης των προσωπικών δεδομένων. Ο πρωταγωνιστής, Dolph Laserhawk, είναι ένας τεχνολογικά αναβαθμισμένος υπερ-στρατιώτης που κατορθωνει να ξεφύγει από τον στρατό της Eden και αποφασίζει να επιχειρήσει μια τελευταία ληστεία πριν χαθεί στο ηλιοβασίλεμα με τον σύντροφό του, Alex. Δυστυχώς, ο τελευταίος θα προδώσει τον Laserhawk αφήνοντάς τον σε μια φυλακή υψηλής ασφαλείας, δίχως άλλη επιλογή από το να ενώσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα ασυνήθιστων επαναστατών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*