Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cash Out: Ο John Travolta επιστρέφει με ένα action thriller (trailer)

H Saban Films κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Cash Out, όπου πρωταγωνιστεί ο John Travolta. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Απριλίου 2024.

"Σε αυτό το γεμάτο ένταση θρίλερ, ο John Τραβόλτα υποδύεται τον Mason, τον αρχηγό μιας σπείρας κλεφτών που παραλίγο να πιαστούν στη φάκα των οργάνων του νόμου και αποσύρονται από την ενεργό δράση. Όταν δέχεται στο τρελό σχέδιο του μικρότερου αδερφού του, Shawn να ληστέψει μια τράπεζα – και δελεάζεται από κάτι που θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών- ο Mason επανέρχεται στις παλιές του συνήθειες. Στη συνέχεια, η ληστεία πάει στραβά και οι κλέφτες παγιδεύονται μέσα στην τράπεζα με ομήρους ενώ περικυκλώνονται από ομάδες SWAT, το FBI και την Ιντερπόλ. Μεταξύ των αρχών που περιμένουν να συλλάβουν η σπείρα είναι κάποια που γνωρίζει καλά ο Mason: η Decker, επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης και πρώην ερωμένη του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*