Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Castlevania: Nocturne - Το νέο trailer μας προετοιμάζει για συγκλονιστικά γεγονότα

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο teaser trailer για την επερχόμενη σειρά spin-off, Castlevania: Nocturne, που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια υπάρχει τόση βία όση έχετε συνηθίσει από τη σειρά Castlevania και στο επίκεντρο βρίσκεται το δράμα του Richter Belmont, του τελεύταιου απόγονου των δημοφιλών κυνηγών βαμπίρ.



"Γαλλία, 1792 — το απόγειο της Γαλλικής Επανάστασης. Σε ένα απομακρυσμένο μέρος της δυτικής Γαλλίας, η αντεπαναστατική αριστοκρατία έχει σφυρηλατήσει μια συμμαχία με έναν τρομακτικό Βαμπίρ Μεσσία, ο οποίος υπόσχεται να "φάει τον ήλιο" και να απελευθερώσει μια στρατιά από βρικόλακες καιπλάσματα της νύχτας, για να συντρίψει την επανάσταση και να υποδουλώσει την ανθρωπότητα. Η Annette, μια μάγισσα από την Καραϊβική, αναζητά τον Richter Belmont, τον τελευταίο απόγονο της οικογένειας των κυνηγών βαμπίρ, για να ηγηθεί της αντίστασης".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*