Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Challengers: H Zendaya πρωταγωνίστρια σε ερωτικό τρίγωνο στο αθλητικό δράμα του Luca Guadagnino (trailer)

Η MGM δημοσίευσε το πρώτο clip για το Challengers το επερχόμενο αθλητικό δράμα του Luca Guadagnino, όπου πρωταγωνιστεί η Zendaya στον ρόλο της πρώην τενίστριας Tashi Duncan. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Απριλίου 2024 και στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ερωτικό τρίγωνο της Tashi Duncan με δύο συναδέλφους.

"Παντρεμένη με τον Mike, έναν πρωταθλητή που έχει πάρει την κάτω βόλτα, η στρατηγική της Tashi για τη λύτρωση του συζύγου της παίρνει μια εκπληκτική τροπή όταν πρέπει να αντιμετωπίσει τον ξεπεσμένο Patrick – τον πρώην καλύτερο φίλο του και πρώην εραστή της. Καθώς το παρελθόν και το παρόν τους συγκρούονται και οι εντάσεις αυξάνονται, η Tashi πρέπει να αναρωτηθεί τι θα κοστίσει η νίκη".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Mike Faist (West Side Story) ως Art Donaldson και Josh O’Connor (The Crown) ως Patrick Zweig.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*