Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

City Hunter: Έρχεται στο Netflix η διασκευή του θρυλικού manga (trailer)

To Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη live-action διασκευή του City Hunter, ενός κλασσικού manga που έχει δημιουργήσει ο Tsukasa Hojo και έχει πουλήσει περισσότερα από 50 εκ. αντίτυπα. Πρωταγωνιστεί ο Ryohei Suzuki στον ρόλο του Ryo Saeba και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία στις 25 Απριλίου 2024. Στο πλευρό του Suzuki βρίσκονται οι: Misato Morita ως Kaori Makimura, Masanobu Ando ως Hideyuki Makimura και Fumino Kimura ως detective Saeko Nogami.

Σύμφωνα με τη σύνοψη: "Ο Ryo Saeba είναι ένας εκτελεστής με έδρα το Shinjuku του Τόκιο, ο οποίος καθαρίζει τα προβλήματα στον σκληρό υπόκοσμο. Αν και είναι ένας απαράμιλλος playboy που αγωνίζεται να διατηρήσει την ψυχραιμία του με όμορφες γυναίκες, όταν αποδέχεται ένα αίτημα, το εκτελεί με σκοπευτική δεινότητα, εντυπωσιακές αθλητικές ικανότητες και απόλυτη ψυχραιμία".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*