Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

City on Fire: Πρώτο trailer για τη σειρά θρίλερ του Apple TV+

Το Apple TV+ δημοσίευσε το trailer της σειράς City on Fire, ένα θρίλερ που έρχεται από τους δημιουργούς του Gossip Girl, Josh Schwartz και Stephanie Savage. Θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 12 Μαΐου με τρία επεισόδια και στη συνέχεια, κάθε εβδομάδα, ως τις 16 Ιουνίου, θα προβάλεται ακόμα ένα.

Σύμφωνα με το σενάριο μια φοιτήτρια του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης πυροβολείται στο Central Park στις 4 Ιουλίου 2003. Η Samantha είναι μόνη. Δεν υπάρχουν μάρτυρες και τα στοιχεία είναι πολύ λίγα. Η μπάντα των φίλων της παίζει στο αγαπημένο της κλαμπ στο κέντρο της πόλης, αλλά εκείνη φεύγει για να συναντήσει κάποιον, υποσχόμενη να επιστρέψει. Δεν το κάνει ποτέ.


Καθώς διερευνάται το έγκλημα εναντίον της Samantha, αποκαλύπτεται ότι είναι η βασικός κρίκος που συνδέει μια σειράς μυστηριωδών πυρκαγιών σε όλη την πόλη, της μουσικής σκηνής στο κέντρο της πόλης και μιας πλούσιας οικογένειας που ασχολείται με αγοραπωλησίες ακινήτων και χάνει την υπόληψή της υπό των βάρος των μυστικών που κουβαλάει.

Πρωταγωνιστούν οι Wyatt Oleff, Chase Sui Wonders, Jemima Kirke, Nico Tortorella, Ashley Zukerman, Xavier Clyde, Max Milner, Alexandra Doke, Omid Abtahi, Kathleen Munroe, John Cameron Mitchell, Geoff Pierson και Beth Malone.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*