Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Clickers, post-apocalyptic κόσμος και επικά σκηνικά στο πρώτο full trailer του The Last of Us στο HBO

*
Το HBO παρουσίασε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για τη νέα σειρά The Last of Us που είναι βασισμένη στο ομώνυμο videogame του PlayStation. Το υλικό παρουσιάστηκε στο πρόσφατο CCXP της Βραζιλίας και σε αυτό βλέπουμε για άλλη μια φορά τον Pedro Pascal ως Joel Miller, την Bella Ramsey ως Ellie και αρκετούς ακόμη χαρακτήρες. Στο trailer βλέπουμε εκτός από τον κόσμο τη σχέση που αναπτύσσουν οι δύο πρωταγωνιστές όσο γνωρίζονται και ένα μέρος του υλικού καλύπτεται ηχητικά από μια εναλλακτική έκδοση του τραγουδιού “Take On Me”. Για όσους δεν γνωρίζουν, η μικρή κοπέλα ίσως κρύβει το αντίδοτο στη μόλυνση που έχει εξαφανίσει μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας και στόχος του Joel είναι να τη βοηθήσει να διασχίσει τις ΗΠΑ, την ώρα που τους κυνηγούν τέρατα διαφόρων μορφών. Υπενθυμίζεται πως η σειρά The Last of Us θα προβληθεί από το HBO στις 15 Ιανουαρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*