Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cobra Kai: To cast σμίγει ξανά για να διαβάσει το σενάριο (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε ένα νέο video για την έκτη σεζόν της σειράς Cobra Kai στο πλαίσιο του Tudum event που πραγματοποιήθηκε στη Βραζιλία. Σε αυτό βλέπουμε το cast της σειράς να σμίγει ξανά, περιλαμβανομένων των Xolo Maridueña και Peyton List, προκειμένου να διαβάσουν το σενάριο.

Στο Cobra Kai, ο Ralph Macchio και William Zabka υποδύονται τους ρόλους που είχαν στις κλασσικές πλέον ταινίες Karate Kid. Ο ταλαιπωρημένος από τη ζωή Johnny Lawrence (Zabka) αναζητά εξιλέωση ανοίγοντας ξανά το αμφιλεγόμενο Cobra Kai karate dojo, επαναφέροντας στην επικαιρότητα την κόντρα του με τον επιτυχημένο Daniel LaRusso (Macchio), που παλεύει να βρει την ισορροπία στη ζωή του, δίχως την καθοδήγηση του μέντορά του, Mr. Miyagi.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*