Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Confidential Informant: Ο Mel Gibson γίνεται πρωταγωνιστής επικίνδυνων καταστάσεων (trailer)

H Lionsgate δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Confidential Informant. Πρωταγωνιστεί ο Mel Gibson, έχοντας στο πλευρό του τους Kate Bosworth, Dominic Purcell, Nick Stahl, Arielle Raycene, Erik Valdez και Russell Richardson. Σκηνοθετεί ο Michael Oblowitz που έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Michael Kaycheck και τη Brooke Nasser.

Το σενάριο αφηγείται την ιστορία δύο πρακτόρων ναρκωτικών που κυνηγούν τον δολοφόνο ενός αστυνομικού. Ελπίζοντας να βρούνε στοιχεία, ο Moran (Dominic Purcell, Prison Break) και ο Thorton (Nick Stahl, Sin City) πληρώνουν έναν πληροφοριοδότη πρεζόνι. Για να φροντίσει τη σύζυγό του (Kate Bosworth, Superman Returns) και τον γιο του, ο Moran εμπλέκει τον χαφιέ σε ένα θανατηφόρο σχέδιο. Αυτό κάνει τους συνεργάτες να έρθουν κάτω από τον έλεγχο ενός ύποπτου πράκτορα εσωτερικών υποθέσεων, οδηγώντας σε ένα εκρηκτικό φινάλε.


Το Confidential Informant θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Ιουνίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*