Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crater: Trailer για τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Disney+

Η Disney αποκάλυψε το πρώτο trailer για την ταινία Crater, τη νέα περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας από τους παραγωγούς του Stranger Things.

Το Crater αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού που ζει σε μια αποικία στο φεγγάρι, όταν αποφασίζει να διασχίσει την επιφάνειά του για να εξερευνήσει έναν μυστηριώδη κρατήρα. Πρωταγωνιστές είναι οι Isaiah Russell-Bailey, McKenna Grace, Billy Barratt, Orson Hong, Thomas Boyce και Scott Mescudi. Σκηνοθέτης είναι ο Kyle Patrick Alvarez (13 Reasons Why, The Stanford Prison Experiment) και σεναριογράφος ο John Griffin. Παραγωγοί είναι οι Shawn Levy, Dan Levine και Dan Cohen, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Emily Morris, John G. Scotti, Rpin Suwannath, Gordon Gray, Paris Latsis και Terry Douglas.


Η συγκεκριμένη ταινία ξεκίνησε ως παραγωγή της 20th Century Fox το 2017, με τον Levy να διαπραγματεύεται για τη θέση του σκηνοθέτη. Η εξαγορά της εταιρείας από την Disney έφερε αλλαγές και καθυστερήσεις στο project, με την πρεμιέρα του να αναμένεται πλέον στις 12 Μαΐου 2023, στο Disney+.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*