Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δαίμονες και μαγικά ραβδιά στο trailer της ταινίας The Monkey King του Netflix

Το Netflix δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία κινουμένων σχεδίων The Monkey King, όπου πρωταγωνιστεί ο Jimmy O. Yang. Θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 18 Αυγούστου 2023.

"Το The Monkey King είναι μια γεμάτη δράση οικογενειακή κωμωδία που ακολουθεί έναν χαρισματικό Πίθηκο και τον μαγικό fighting Stick του σε μια επική αναμέτρηση με πάνω από 100 δαίμονες, έναν εκκεντρικό Dragon King και τον μεγαλύτερο εχθρό του Πίθηκου από όλους - το δικό του εγώ. Στην πορεία, μια νεαρή χωριατοπούλα αμφισβητεί την εγωκεντρική του στάση και του δείχνει ότι ακόμη και το πιο μικρό βότσαλο μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στον κόσμο".


Στο πλευρό του Jimmy O. Yang, βρίσκονται οι: Jolie Hoang-Rappaport, Nan Li, Bowen Yang, Jo Koy, Ron Yuan, Hoon Lee, BD Wong, Andrew Kishino, Sophie Wu, Andrew Kishino, Jodi Long, James Sie, Andrew Pang, Stephanie Hsu και Kuno Inghram.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*