Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Damaged: Ο Samuel L. Jackson και ο Vincent Cassel κυνηγούν έναν μανιακό δολοφόνο

Η Lionsgate δημοσίευσε το trailer της ταινίας Damaged, όπου πρωταγωνιστεί ο Samuel L. Jackson στον ρόλο ενός detective. Θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Απριλίου 2024.

"Πώς συλλαμβάνεις ένα πανέξυπνο τέρας; Όταν ένας σαδιστής δολοφόνος εμφανίζεται στη Σκωτία, οι τρομοκρατημένες τοπικές αρχές καλούν έναν αστυνομικό ντετέκτιβ από το Σικάγο που ερεύνησε μια σειρά από δολοφονίες με το ίδιο φρικτό μοτίβο πέντε χρόνια νωρίτερα", αναφέρει η σύνοψη της ταινίας. "Ο Samuel L. Jackson και ο Vincent Cassel πρωταγωνιστούν σε αυτό το συγκλονιστικό θρίλερ ως δύο ντετέκτιβ με βασανισμένο παρελθόν που προσπαθούν να σταματήσουν έναν ανελέητο κατά συρροή δολοφόνο προτού σκοτώσει το επόμενο θύμα του".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Capaldi, John Hannah, Kate Dickie, Brian McCardie και Nicolette McKeown.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*