Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dark Matter: Μια ματιά στη σειρά του Apple TV+ που πρωταγωνιστούν ο Joel Edgerton και η Jennifer Connelly (trailer)

To Apple TV+ δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Dark Matter, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στη σειρά επιστημονικής φαντασίας που πρωταγωνιστούν ο Joel Edgerton και η Jennifer Connelly. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαιου 2024 και από εκεί και πέρα θα προβάλεται ένα επεισόδιο κάθε Τετάρτη, ως τις 26 Ιουνίου.

"Χαρακτηρισμένο ως ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας, το Dark Matter είναι μια ιστορία για τον δρόμο που δεν ακολουθήθηκε", λέει η επίσημη σύνοψη. "Η σειρά ακολουθεί τον Jason Dessen (τον οποίο υποδύεται ο Joel Edgerton), έναν φυσικό, καθηγητή και οικογενειάρχης που - ένα βράδυ ενώ περπατούσε προς το σπίτι στους δρόμους του Σικάγο - απάγεται σε μια εναλλακτική εκδοχή της ζωής του. Το θαύμα μετατρέπεται γρήγορα σε εφιάλτη όταν προσπαθεί να επιστρέψει στην πραγματικότητά του μέσα στο συγκλονιστικό τοπίο των ζωών που θα μπορούσε να είχε ζήσει. Σε αυτόν τον λαβύρινθο των πραγματικοτήτων, ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι για να επιστρέψει στην αληθινή του οικογένεια και να τους σώσει από τον πιο τρομακτικό, ασυναγώνιστο εχθρό που μπορεί να φανταστεί κανείς: τον εαυτό του".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi και Oakes Fegley.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*