Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Deadpool 3: Η Morena Baccarin μιλάει για τις πιθανότητες επιστροφής της Vanessa

*
Η Morena Baccarin που υποδύθηκε τη Vanessa Carlysle στις δύο ταινίες του Deadpool, μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο επερχόμενο Deadpool 3.

Όπως αποκάλυψε η Αμερικανίδα ηθοποιός, άνθρωποι της παραγωγής της έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψει, με την ίδια να μην κρύβει πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και η Baccarin περιορίστηκε στο να δηλώσει πως αμφότερες κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να το επιτύχουν.

Στις πρώτες δύο ταινίες Deadpool, η Vanessa Carlysle παρουσιάζεται ως η αρραβωνιαστικιά του Wade Wilson / Deadpool. Το Deadpool 3 αναμένεται στους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου 2024 και, τώρα ξέρουμε πως ο Ryan Reynolds θα επιστρέψει ως Deadpool και ο Hugh Jackman θα υποδυθεί για ακόμα μια φορά τον Wolverine. Σκηνοθέτης θα είναι ο Shawn Levy (The Adam Project, Free Guy).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*