Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Deepfake αντικαθιστά τον Henry Cavill με τον Liam Hemsworth ως τον Geralt of Rivia (video)

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Henry Cavill από τον ρόλο του Geralt of Rivia και την αντικατάσταση του από τον Liam Hemsworth στην τηλεοπτική σειρά The Witcher, αρκετοί fans της σειράς δεν έδειξαν τον ίδιο θαυμασμό.

Ορισμένοι ωστόσο, βρήκαν την ευκαιρία με διάφορους τρόπους να δείξουν πως θα ήταν ο Liam Hemsworth στον ρόλο του Geralt of Rivia, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Deepfake. Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής VFX, Matthew Anthony με το κανάλι στο YouTube, stryder HD χρησιμοποίησε την τεχνολογία αυτή για να μετατρέπει τον Liam Hemsworth ως Geralt of Rivia, κάνοντας μια σύγκριση με τον Henry Cavill. Η προσπάθεια του Matthew Anthony αν και προσφέρει μια πρώτη ματιά για τον Liam Hemsworth, σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο κατόρθωμα οι πραγματικοί fans του The Witcher να δώσουν μια πραγματική ευκαιρία στον ηθοποιό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*