Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε τα επτά πρώτα λεπτά της ταινίας Dream Scenario με τον Nicolas Cage (video)

To A24 δημοσίευσε ένα νέο video με τα πρώτα επτά λεπτά της ταινίας Dream Scenario, όπου πρωταγωνιστεί ο Nicolas Cage. Την ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Kristoffer Borgli, μπορείτε να τη νοικιάσετε ή να την κάνετε δική σας μέσω του Apple TV+ και του Amazon Prime Video.

"Ένας δυστυχισμένος οικογενειάρχης, ο Paul Matthews (Cage) βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν εκατομμύρια άγνωστοι αρχίζουν ξαφνικά να τον βλέπουν στα όνειρά τους. Αλλά όταν οι νυχτερινές του εμφανίσεις παίρνουν μια εφιαλτική τροπή, ο Paul αναγκάζεται να ακολουθήσει τη δόξα του".


Συμπρωταγωνιστούν οι Julianne Nicholson, Michael Cera, Tim Meadows, Dylan Gelula, Dylan Baker, Kate Berlant, Lily Bird και Jessica Clement.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*