Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το trailer για τα προσεχή επεισόδια του True Detective: Night Country

Μετά το ντεμπούτο της σειράς στις 14 Ιανουαρίου, μια μέρα μετά η συνδρομητική πλατφόρμα Max (HBO) δημοσίευσε ένα trailer-σύνοψη των υπόλοιπων πέντε επεισοδίων του Night Country, της νέας σεζόν του αστυνομικού δράματος/ μυστηρίου True Detective, με πρωταγωνίστρια τη Jodie Foster.

Το video δίνει έμφαση στη σειρά δολοφονιών που προσπαθούν να διαλευκάνουν οι ντετέκτιβ που υποδύονται οι Jodie Foster και Kalie Reis, καθώς και στον κατά συρροή δολοφόνο που μαρκάρει με ένα μυστηριώδες σύμβολο τα θύματά του.


Σύμφωνα με τη σύνοψη της νέας σεζόν, «Όταν η μεγάλη χειμερινή νύχτα πέφτει στο Έννις της Αλάσκα, οι 8 άνδρες που εργάζονται στον αρκτικό ερευνητικό σταθμό Tsalal εξαφανίζονται χωρίς ίχνος. Για να διαλευκάνουν την υπόθεση, οι ντετέκτιβς Liz Danvers (Foster) και Evangeline Navarro (Reis) θα πρέπει αντιμετωπίσουν το σκοτάδι που κρύβουν μέσα τους, και να σκάψουν για τις στοιχειωμένες αλήθειες που κείτονται κάτω από τον αιώνιο πάγο».

Το True Detective: Night Country σκηνοθετείται από την Issa López, που είναι έπίσης επικεφαλής της ομάδας των σεναριογράφων. Μαζί με τις Jodie Foster και Kalie Reis παίζουν επίσης οι: Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston, και John Hawkes.

Στην ομάδα παραγωγών, εκτός της Foster συμμετέχουν επίσης οι Barry Jenkins, Adele Romanski, Mark Ceryak, Mari Jo Winkler, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga και ο δημιουργός της σειράς Nic Pizzolatto.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*