Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν αναμένεται σύντομα η τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher, τον Δεκέμβριο η πρεμιέρα του Blood Origin

*
Το καλοκαίρι του 2023 θα κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix, όπως αποκαλύπτεται από το σχετικό poster που δημοσιεύτηκε στο πλαίσιο του Tudum event που διοργάνωσε η συνδρομητική πλατφόρμα.

Το The Witcher είναι μια επική ιστορία που περιστρέφεται γύρω από το πεπρωμένο και την οικογένεια. Πρωταγωνιστές είναι ο ο μοναχικός monster hunter Geralt of Rivia, η πανίσχυρη μάγισσα Yennefer, και η νεαρή πριγκίπισσα Ciri, που μαθαίνουν να επιβιώνουν μαζί στην όλο και πιο επικίνδυνη Continent. Ο Henry Cavill έχει τον ρόλο του Geralt of Rivia, η Freya Allan της Princess Ciri, η Anya Chalotra της Yennefer of Vengerberg, η MyAnna Buring της Tissaia και ο Joey Batey του Jaskier.


"Καθώς οι μονάρχες μάγοι και τα τέρατα της Continent συναγωνίζονται για το ποιός θα την αιχμαλωτίσει πρώτος, ο Geralt μετεφέρει τη Ciri of Cintra σε ένα κρυσφήγετο, αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του από όσους προσπαθούν να την καταστρέψουν. Έχοντας αναλάβει την εκπαίδευση της Ciri σε θέματα μαγείας, η Yennefer τους οδηγεί στο οχυρό Aretuza, όπου ελπίζει να μάθει περισσότερα για τις δυνάμεις του κοριτσιού. Όμως βρίσκονται αντιμέτωπη με ένα πεδίο μάχης όπου επικρατούν η πιλιτικ΄λη διαφθορά, η μαήρη μαγεία και η προδοσία. Πρέπει να πολεμήσουν, να βάλουν τα πάντα στη θέση τους, διαφορετικά ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλο για πάντα.

Επιπλέον, το spin-off The Witcher: Blood Origin θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο και θα πρωταγωνιστεί η Minnie Driver στον ρόλο της Narrator.

the witcher season 3 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*