Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν το Shenmue: The Animation

*
Σύμφωνα με τον λογαριασμό στο Twitter, CN News/Schedules, ο οποίος ασχολείται με την κάλυψη νέων που αφορούν το Cartoon Network και την Adult Swim, το Shenmue: The Animation, αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα της Adult Swim, μαζί με τέσσερις άλλες σειρές, συμπεριλαμβανομένου και του Blade Runner: Black Lotus. Αν κάποιος θέλει να το παρακολουθήσει, θα μπορεί μέσω του Crunchyroll.

Παρόλα αυτά, ο Jason DeMarco, αντιπρόεδρος του τμήματος που αφορά τις anime και action σειρές για το δίκτυο της Warner Bros, επιβεβαίωσε πως η σειρά δεν θα ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.


Μόλις τον Μάϊο, ο δημιουργός του Shenmue, Yu Suzuki, είχε δηλώσει πως δεν έχει σχέδια για το Shenmue 4, και πως ήθελε απλά αν γίνει κάτι τέτοιο, να μπορούν να έχουν πρόσβαση περισσότεροι παίκτες. Το πολυαναμενώμενο, Shenmue 3, που ήταν sequel του δημοφιλούς RPG, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019 στο PS4 και το PC, κάτι που έδωσε μεγάλη χαρά στους παίκτες που περίμεναν σχεδόν 20 χρόνια για το sequel.

Η σειρά ήταν προϊόν συνεργασίας της Adult Swim και του Crunchyroll, ενώ έκανε πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*