Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν αποκλείεται η τηλεοπτική σειρά Twisted Metal να κάνει πρεμιέρα το 2023 (video)

*
Αν αναλύσει κανείς ένα πρόσφατο tweet του επικεφαλής των PlayStation Studios, Asad Qizilbash, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πολύ πιθανό η τηλεοπτική σειρά Twisted Metal να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023. Ο Qizilbash ανάρτησε ένα σύντομο clip από έναν ανελκυστήρα σε κτίριο της Sony, παρουσιάζοντας το λογότυπο του Gran Turismo στις πόρτες και artwork από το The Last of Us σε έναν τοίχο.

"Η PlayStation Productions φέτος στην πλευρά ενός ανελκυστήρα", έγραψε ο Qizilbash αναφερόμενος στην ταινία Gran Turismo και τη σειρά The Last of Us του HBO.


"Δεν μπορείτε να με δείτε, όμως το κεφάλι μου έχει πάρει φωτιά", συπλήρωσε, συνοδεύοντας τη φράση με έναν κλόουν και emojis φωτιάς.

Λογικά πρόκειται για αναφορά στον Sweet Tooth, τον κλόουν με το χαμογελαστό πρόσωπο, που είναι ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας της σειράς Twisted Metal. Ίσως με τον τρόπο αυτό ο Qizilbash επιβεβαιώνει ότι σύντομα θα δούμε τον Sweet Tooth και στην τηλεόραση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*