Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν έχει αποφασιστεί το μέλλον του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής

*
Ο Jerry Bruckheimer, παραγωγός των ταινιών Pirates of the Caribbean, δηλώνει ότι το μέλλον του Johnny Depp στη σειρά δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, παρά τις δηλώσεις του ηθοποιού πως δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του Jack Sparrow.

Μετά την κυκλοφορία του Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales το 2017, η Disney σκόπευε να προχωρήσει με την έκτη ταινία, όπου ο Depp θα επανεργόταν στον ρόλο του εμβληματικοί πειρατή. Όμως το project ακυρώθηκε, έπειτα από τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του ηθοποιού, Amber Heard, για ενδοοοικογενειακή βία.


Σε συνέντευξή του στους The Times, ο Bruckheimer, παράγωγός και των πέντε ταινιών, ρωτήθηκε για το μέλλον τον Πειρατών και σχετικά με την ανάμιξη του Depp και απάντησε: "Όχι αυτή τη στιγμή. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*