Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα είναι υπερπαραγωγή η ταινία Death Stranding

*
Η ταινία Death Stranding δεν θα είναι blockbuster του Hollywood, όπως επιβεβαίωσε ο Hideo Kojima. Τη χρηματοδότησή της έχει αναλάβει η Hammerstone Studios, επικεφαλής της οποίας είναι ο εκτελεστικός παραγωγός του Barbarian, Alex Lebovici.

"Ήμουν σε βιντεοκλήσεις με πολλούς ανθρώπους του Hollywood κάθε εβδομάδα από πέρυσι, και όχι μόνο για το Death Stranding", είπε o Kojima. "Έλαβα πολλές προσφορές, αλλά η πρόθεσή μου από την αρχή δεν ήταν ποτέ να κάνω μια ταινία- υπερπαραγωγή. Ο Alex Lebovici της Hammerstone Studios μοιράστηκε το όραμά μου σχετικά με αυτό".


"Υπήρχαν πολλές προτάσεις για να γίνει μια ταινία μεγάλης κλίμακας με διάσημους ηθοποιούς και φαντασμαγορικές εκρήξεις, αλλά τι θα ωφελούσαν οι εκρήξεις στο Death Stranding; Το να βγάζω χρήματα είναι κάτι στο οποίο δεν εστιάζω καθόλου. Επιδιώκω μια πιο καλλιτεχνική προσέγγιση και το μόνο άτομο που προσφέρθηκε να κάνει μια τέτοια ταινία ήταν ο Alex Lebovici, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι είναι ένας μάλλον ασυνήθιστος τύπος".

Ο Kojima είπε επίσης ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν η ταινία θα περιλαμβάνει χαρακτήρες από το παιχνίδι όπως ο πρωταγωνιστής Sam Porter Bridges.

"Δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα. Η αποτυχία των κινηματογραφικών μεταφορών παιχνιδιών από παλιά έχει οδηγήσει σε πολλές ταινίες που απευθύνονται στους παίκτες, σωστά; Γι' αυτό έχουν την ίδια εμφάνιση με ένα παιχνίδι. Δεν θέλω η ταινία Death Stranding να είναι έτσι. Αντίθετα, ακολουθώ την προσέγγιση του να αλλάξω και να εξελίξω τον κόσμο του Death Stranding με τρόπο που να ταιριάζει με την ταινία".

"Δημιούργησα το Death Stranding ως παιχνίδι και τα παιχνίδια είναι παιχνίδια. Δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη να τα μετατρέψουμε σε ταινίες. Έτσι, κατά κάποιο τρόπο, η ταινία Death Stranding παίρνει μια κατεύθυνση που κανείς δεν έχει δοκιμάσει πριν με μια κινηματογραφική μεταφορά ενός παιχνιδιού. Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να φτιάξω είναι κάτι που θα εμπνεύσει κάποιους από τους ανθρώπους που θα το παρακολουθήσουν να γίνουν δημιουργοί σε 10 ή 20 χρόνια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*