Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαφημίσεις στο βασικό του πακέτο προσθέτει το Amazon Prime Video

*
Το Amazon Prime Video ανακοίνωσε μια απόφαση που θα επηρεάσει εκατομμύρια συνδρομητές, καθώς θα προσθέσει διαφημίσεις σε ταινίες και σειρές. Η Amazon κάνει λόγο για "περιορισμένες διαφημίσεις" για τους συνδρομητές του βασικού πακέτου. Αυτό θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται στις αρχές του 2024 και αν δεν επιθυμείτε να διακόπτεται η διασκέδασή σας από τέτοια μηνύματα, θα πρέπει να προτιμήσετε το πιο ακριβό πακέτο, πληρώνοντας επιπλέον $2,99 ανά μήνα.

Η εταιρεία υποστηρίζε ότι οι διαφημίσεις, που θα είναι σημαντικά λιγότερες σε σύγκριση με ό,τι συμβαίνει στους συμβατικούς τηλεοπτικούς σταθούς, θα βοηθήσει το Prime Video να συνεχίσει να επενδύει σε πρωτότυπες σειρές και αθλητικά θεάματα όπως το Thursday Night Football του NFL, τα δικαιώματα του οποίου κοστίζουν $1 δισ. ετησίως. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*