Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαγωνισμός για την ταινία The Flash

Το Enternity προσφέρει ένα συλλεκτικό πακέτο από την ταινία The Flash που έρχεται τις επόμενες εβδομάδες στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Η νέα ταινία στο σύμπαν της DC, The Flash κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 15 Ιουνίου. Στα πλαίσια της ταινίας, μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε ένα διαγωνισμό με διάφορα αντικείμενα εμπνευσμένα από τη ταινία The Flash. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το παρακάτω βίντεο (στο YouTube), γράφοντας ό,τι θέλετε αφήνοντας όμως και το hashtag #TheFlashMovie. Ένας νικητής, μετά από κλήρωση, θα πάρει όλα όσα φαίνονται στο βίντεο. Καλή επιτυχία!


Λίγα λόγια για τη ταινία
Η Warner Bros. Pictures παρουσιάζει την ταινία “The Flash” του σκηνοθέτη Άντι Μουσκιέτι, δημιουργού των ταινιών “Το Αυτό” και “Mαμά”. Οι Έζρα Μίλερ αναβιώνει τον ρόλο τους ως Μπάρι Άλεν στην πρώτη αυτόνομη ταινία του DC υπερήρωα. Στην ταινία “The Flash”, παράλληλα σύμπαντα έρχονται σε σύγκρουση, καθώς ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να αλλάξει το παρελθόν. Άθελά του, η απόπειρά του να σώσει την οικογένειά του θα αλλάξει και το μέλλον, όπου ο Μπάρι θα παγιδευτεί σε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Σε αυτή, ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει με σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη, και δεν υπάρχουν υπερήρωες για να τον σώσουν! Ο Μπάρι θα πρέπει να πείσει έναν... διαφορετικό -και συνταξιούχο- Μπάτμαν να γυρίσει στη δράση και να ελευθερώσει έναν Κρυπτονιανό από τη φυλακή· αλλά όχι αυτόν που έψαχνε! Αν θέλει να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, ο Μπάρι θα πρέπει να τρέξει για να σώσει τη δική του ζωή. Άραγε όμως, η μεγάλη αυτή θυσία θα είναι αρκετή για να επανέλθει το σύμπαν;

Το καστ της ταινίας The Flash, περιλαμβάνει την ανερχόμενη σταρ Σάσα Κέιλ, τον Μάικλ Σάνον (“Bullet Train” και “Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης”), τον Ρον Λίβινγκστον (“Loudermilk” και “Το Κάλεσμα”), τη Μαριμπέλ Βερδού (“Elite” και “Θέλω και τη μαμά σου”), την Κίρσεϊ Κλέμονς (“Zack Snyder’s Justice League” και “Sweetheart”), Άντγιε Τράουε (“King of Ravens” και “Άνθρωπος από ατσάλι”) και τον Μάικλ Κίτον (“Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του” και “Batman”).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    16+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Andy Muschietti

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Sasha Calle, Ben Affleck, Ezra Miller

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*