Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα επεισόδια μικρού μήκους ως teasers για τη σειρά Star Wars: Young Jedi Adventures του Disney+ (videos)

Η Disney κυκλοφόρησε τρία επεισόδια μικρού μήκους, για την προώθηση της νέας animated σειράς Star Wars: Young Jedi Adventures. Η πρεμιέρα της αναμένεται την φετινή Star Wars Day, δηλαδή στις 4 Μαΐου 2023.

Το show θα διαδραματίζεται στην εποχή του High Republic, με πρωταγωνιστές τους νεαρούς Jedi Kai Brightstar, Lys Slay και Nubs, μαζί με τους Master Yoda, Nash Durango και RJ-83. Η παραγωγή απευθύνεται και σε πολύ νεαρό κοινό και θα κυκλοφορήσει τόσο μέσα από το Disney+, όσο και από το Disney Junior.

Τα τρία επεισόδια μικρού μήκους που κυκλοφόρησαν είναι τα Meet the Young Jedi, Lys’ Creature Caper και Kai’s Daring Droid Rescue. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν ακόμα τρία και στις 26 Απριλίου 2023 θα είναι διαθέσιμα όλα μαζί στο Disney+.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*