Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα τα πρώτα δύο επεισόδια του Tomorrow, της νέας νοτιοκορεατικής σειράς του Netflix (trailer)

Το ντεμπούτο της στο Netflix έκανε η σειρά Tomorrow, το νέο νοτιοκορεατικό show της streaming πλατφόρμας που απευθύνεται στους fans του Hellbound. Η νέα σκοτεινή και δραματική σειρά φαντασίας ακολουθεί έναν νεαρό άντρα που μετατρέπεται σε μισό άνθρωπο και μισό πνεύμα από λάθος και στη συνέχεια προσεγγίζεται από μια ομάδα grim reapers που του αναθέτει ειδικές αποστολές, οδηγώντας τον στην καρδιά του υποκόσμου.

Ο πρώτος κύκλος του Tomorrow θα αποτελείται από 16 επεισόδια, τα οποία θα διατίθενται ανά εβδομάδα μέχρι και τα τέλη του Μαΐου. Πρωταγωνιστές είναι οι Kim Hee-seon, Rowoon, Lee Soo-hyuk και Yun Ji-On. Δημιουργοί του show είναι οι Kim Tae-youn, Sung Chi-wook, Park Rhan, Park Ja-kyung και Kim You-Jin.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*